Glaszetten, glasherstel en isolerend glas

Glaszetter

Voor zowel het vervangen van glas in bestaande panden als het plaatsen van glas in nieuwbouwprojecten, uw werk is in deskundige handen bij onze erkende glaszetters. Naast het glaszetten kunnen wij u ook adviseren omtrent de glassoort voor uw specifieke gebruiksfuncties.

Als AF-erkend glaszetter kunnen wij u verzekeren van minimaal 5 jaar garantie. Deze garantie is na een inspectie in het vijfde jaar met nog eens vijf jaar te verlengen.Glasherstel

Wij staan direct klaar om elke glasschade zo efficient mogelijk te herstellen. Voor vaste klanten hebben we een 24 uurs glasservice met een snelle dienstverlening.


Isolerend glas

Bij isolerend glas is het glas dubbel uitgevoerd. Tussen de glaslagen zit een isolerende laag, die gevuld kan zijn met lucht (HR+) of met een edelgas (HR++). Lucht en edelgas hebben een hoge warmteweerstand, waardoor er minder warmte wordt doorgelaten. Dit heeft als voordeel dat u in de wintermaanden bespaart op stookkosten. In de zomermaanden blijft het binnen koeler, omdat de warmte buiten wordt gehouden.